Bilişim alt yapınızı güvenli ve hızlı yapıya dönüştürelim.
Şirketlere ve organizasyonlara teknolojik altyapılarını geliştirme, yönetme ve optimize etme konularında profesyonel hizmetler sunuyoruz. Dijitalleşme dönüşümü ile iş süreçlerini iyileştirip hem rekabet avantajı kazanmanızda hem de operasyonel verimliliğini arttırmanızda destek sağlıyoruz.
İşletmelerin teknolojik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak için yazılım geliştirme hizmetleri sunmaktayız.
DevamıBugünün ihtiyaçları karşılanırken, gelecekteki büyüme ve yenilikçi teknolojilere entegrasyon için güçlü sistemler kuruyoruz.
DevamıModern işletmelerin verimli şekilde çalışması, güvenilir ve hızlı ağ altyapısına sahip olmaları için çözümler sunmaktayız.
DevamıBu hizmetle, müşterilerimizin dijital ortamlarını güvenli hale getirerek veri bütünlüğünü ve iş sürekliliğini sağlamayı amaçlıyoruz.
DevamıMüşterilerimizin veri ve sistemlerini korumak, itibarlarını sürdürmek ve yasal düzenlemelere uyum sağlamak için kritik bir rol oynamaktayız.
Devamı
Güçlü iletişimimiz, güvenilirliliğimiz, deneyimlerimizle esnek yenilikçi çözümler sunarak sonuç odaklıyız. “Müşterilerimizin başarıları bizim başarımızdır” anlayışıyla, işletmenize değer katacak güçlü bir iş ortağı olmayı hedefliyoruz.
Değişen şartlara ve gereksinimlere kolayca modern, yenilikçi ve geleceğe dönük çözümler sunarak rekabet avantajı sağlıyoruz.
İş ortaklarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini derinlemesine anlayarak her müşteriye özel çözümler geliştirip kişiselleştirilmiş bir hizmet sunuyoruz.
Evet tabi ki.
Sanalpos, Logo, Sap, Araç Sicil ve Tescil sistemine, Kimlik Doğrulama Sistemi vb. sistemlere entegrasyon deneyimine sahibiz.
Yazılım geliştirme süreci genellikle şu adımları içerir:
Kurtarma Süresi Hedefi (RTO), Kurtarma Noktası Hedefi (RPO), işletmenin bulunduğu sektöre yönelik iş sürekliliğini devam ettirebilmesi için ihtiyaç duyulan detaylı kurtarma planı oluşturulur. Olası felaket senaryolarının simülasyonu ve testleri yapılır.
Felaket kurtarma planı, aşağıdaki unsurları içermelidir:
Eğer işletmenize özel mevcut altyapınıza uygun bir çözüm arıyorsanız, daha ayrıntılı bir planlama için iletişime geçebilirsiniz.
Evet.
Çalışanlara bilgi güvenliği farkındalık eğitimleri verirken oltalama simülasyonları ve sosyal mühendislik testleri yapılmaktadır.
Bu kapsamda, BDDK ya da SPK tarafından yayımlanan rehberler ve düzenlemeler şirketlerin BT altyapılarını düzenlemede temel alınır. Bu şirketlerin bilgi teknolojileri yönetimi, güvenlik, gizlilik, veri koruma, erişim kontrolü ve izleme gibi alanlarda yüksek standartlara sahip olmalıdır.
Aşağıdaki ana konu başlıklarının doğrultusunda yapı tasarlanır.
Altyapı yapı kurulumu, yalnızca teknolojik unsurları değil, aynı zamanda güvenlik, uyumluluk, veri yönetimi, risk yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi birçok unsuru kapsar. İyi bir altyapı, şirketin verimli çalışmasını sağlar, yatırımların doğru yönetilmesini sağlar ve yatırımcı güvenini artırır. Bu nedenle, her aşamanın titizlikle planlanması ve uygulanması gereklidir.
Alt yapı kurulum, BDDK, SPK, Dış Denetim Firmaları tarafından gerçekleştirilen denetim süreçlerinde tecrübelerimiz mevcut olduğundan soru sormak ya da bilgi almak isterseniz, detaylı şekilde yardımcı olabiliriz.
Genellikle proje başlangıcında, ortasında ve sonunda olmak üzere aşamalı bir ödeme planı sunuyoruz. Esnek ödeme seçenekleri de sağlanabilir.